Wie

 

Wie is Igor Bogaert?

Igor: “Nieuwsgierigheid is voor mij als zanger mijn tweede natuur: wie ga ik vandaag ontmoeten? Hoe kan ik mijn publiek deze avond inspireren? Welke verhalen, herinneringen en emoties weet ik deze keer los te maken bij hen? Geholpen door mijn grote liefde voor taal, theater en techniek heb ik mij ontwikkeld tot een creatieve duizendpoot die inhoud en vorm tot een overtuigende eenheid weet te smeden.

In mijn activiteiten als klassiek concertzanger benader ik mijn interpretaties vanuit het hier en nu. Ik wil een zo groot en divers mogelijk publiek warm laten draaien voor klassieke muziek en de prachtige verhalen in de poëzie die er de basis van vormen. Leuk, boeiend en ontroerend voor jong en oud.

 

In mijn activiteiten als techneut (fysicus) ontwikkel ik mij meer en meer als een uitvoerend generalist. Zo neem ik zitting in afstudeerjury’s van Hogescholen bij de studierichtingen werktuigbouw en elektrotechniek. In deze functie beleef ik er plezier in te zorgen dat een student zich zo goed mogelijk presenteert.”


C.V.
Recensies