Wie

 

Wie is Igor Bogaert?

Igor: “Nieuwsgierigheid is voor mij als revalidatiezanger mijn tweede natuur: wie ga ik vandaag ontmoeten? Hoe zal deze dag eruit zien? Welke avonturen ga ik meemaken? Welke verhalen wil ik vandaag vertellen en wie is mijn publiek? Geholpen door mijn grote liefde voor taal, theater en techniek heb ik mij ontwikkeld tot een creatieve duizendpoot die inhoud en vorm tot een overtuigende eenheid probeert te smeden.

In mijn activiteiten als klassiek concertzanger benaderde ik mijn interpretaties vanuit het hier en nu. Ik wilde een zo groot en divers mogelijk publiek warm laten draaien voor klassieke muziek en de prachtige verhalen in de poëzie die er de basis van vormen. Leuk, boeiend en ontroerend voor jong en oud.

Als revalidatiezanger ga ik nieuwe wegen verkennen op het podium: gesproken teksten en liefde voor muziek spelen daarbij een grote rol. Ik laat mij in deze zoektocht door niets en niemand belemmeren (ook niet door mijzelf).”


C.V.
Recensies